неделя, май 26, 2024

За МЕТАЛСТРОЙ АМС

За нас

Строителна фирма „Металстрой АМС” ООД стартира своята дейност през 2001 г. От тогава успяхме да се изградим и затвърдим като водеща компания в сферата на проектирането, производството и монтажа на стоманени халета за нежилищния сектор.

„Металстрой АМС” е редовен член на Камарата на строителите в България и присъства в Централния професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи от първа до пета категория.

ЕКИП

Екипът на „Металстрой АМС” ООД се състои от специалисти с отлична квалификация. Разполагаме с професионална екипировка и оборудване за изпълнение на всички етапи от строителството. Благодарение на това, винаги постигаме търсения от клиента резултат. Професионалният ни подход и отличното познаване на пазара, ни помагат да даваме на клиентите най-ефективните за тях стандартни и нестандартни решения.

Строим сигурни, екологични и качествени сгради.

Намираме най-доброто съотношение цена/срок/качество за всеки клиент.

Помагаме на клиентите си да вземат правилните решения, за да бъде сградата основна част от техния успех в бизнеса.

МИСИЯ

МОТО

Печелим клиента не само при сключването на договора, а след последното негово плащане, когато вече е убеден, че е получил отлично качество за оптимални цена и време.

Бързата и точна оценка на всеки проект е важно предимство на „Металстрой АМС”. То помага на клиентите ни да планират успешно своя бизнес.

ПАРТНЬОРСТВА

Металстрой АМС ООД развива своя партньорска мрежа в следните направления:

ПРОЕКТАНТИ

Фирмата има опитен проектантски отдел, специализиран в проектирането на метални конструкции, с готови, бързи и ефективни решения. Опитът ни в бранша на металните конструкции ни дава възможност да оптимизираме бюджета на инвеститора и да имаме бърз и точен отговор относно всеки въпрос, който възникне по време на проектирането. В този аспект нашите специалисти улесняват значително работата на външните проектанти по отношение на металните конструкции. Търсим сътрудничество с проектантски бюра и увеличаване на партньорската ни мрежа.

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ФИРМАТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА
    • Ако сте малка или средна строителна фирма и имате нужда от опитен доставчик.
    • Ако търсите нови възможности и искате да разширите дейността си, като строите промишлени сгради.
    • Ако искате да се възползвате от създадена строителна система и да придобиете ноу-хау в изграждането на промишлени сгради.

Свържете се с нас. Ще обсъдим съвместното си представяне във вашия регион или държава. 
Ще ни помогнете с обслужването на клиентите и с организацията на монтажа.

Свържете се с екипа на „Металстрой АМС”, за да обсъдим работата по Вашия проект.

Разгледайте някои от нашите реализирани обекти